ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ [2021]


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ετοιμάζεται να προκηρυχθεί νεό σχέδιο χορηγιών για συνολική ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σου, εντός του 2021.

Το νέο σχέδιο αναμένεται να έχει αντίστοιχες πρόνοιες και απαιτήσεις με το Σχέδιο Χοηγιών “Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω” του 2018, συνυφασμένες πάντοτε με τις νέες ενεργειακές απαιτήσεις για τις σύχρονες κατοικίες. το σχέδιο είναι ιδανικό για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ανακαινίσει την κατοικία του.

Με πάσα επιφύλαξη, αναμένουμε ότι το νέο σχέδιο θα προβλέπει 50% χορηγία με μέγιστο ποσό τις 15 χιλιάδες ευρώ. Αυτά τα ποσά προέβλεπε το Σχέδιο Χοηγιών “Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω” του 2018, για το οποίο μπορείς να διαβάσεις περισσότερα σε αυτό το άρθρο μας. Για να εγκριθεί κανείς για την πιο πάνω χορηγία, αναμένουμε ότι το σχέδιο θα απαιτεί λιγότερο ή περισσότερο τα εξής:

Ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σε κατηγορία Α ή μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης κατά 50%.

Εφαρμογή 3 ή περισσότερων μέτρων αναβάθμησης όπως για παράδειγμα θερμομόνωση οροφής, εφαρμογή θερμομονωτικών αλουμινίων, θερμομόνωση τοιχοποιίας, αναβάθμιση ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων όπως κλιματιστικά και λέβητες και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Θα ανανεώσουμε το άρθρο αυτό όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

ECOSMART PROPERTY DESIGN

Ο οικοδομικός σου σύμβουλος.

Λευκωσία, Κύπρος, 99 155 750

Recent Content

error: Content is protected !!