ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ECOSMART PROPERTY DESIGN

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ecosmart Property Design εκπροσωπείται από μία ομάδα μελετητών και συγκεκριμένα Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Ενεργειακούς Εμπειρογνώμονες.

Οι Μελετητές είναι οι πρώτοι επαγγελματίες που πρέπει να εμπλέκονται με το ακίνητό σου. Από την αρχική ιδέα της λειτουργίας και της αισθητικής, μέχρι την κατασκευαστική διαχείριση και τα ζητήματα μελλοντικής οικονομικής απόδοσης μίας ιδιοκτησίας. Όλα τα πιο πάνω μπορεί να τα προσφέρει μόνο ο κλάδος των Μελετητών, ο οποίος είναι ο μοναδικός κλαδος στον χώρο των κατασκευών που έχει νομική και ηθική ευθύνη για την ποιότητα του τελικού αποτέλεσματος.

Οι Μελετητές είναι τα πρώτα άτομα που εμπιστεύεσαι όταν κάνεις σκέψεις για αγορά κατοικίας, όταν σκοπεύεις να ανεγείρεις στο τεμάχιό σου ή όταν επιθυμείς να ανακαινίσεις τον προσωπικό σου ή επαγγελματικό σου χώρο. Παρόλα αυτά, ενώ αναγνωρίζεται η γνώση και η αξία του Μελετητή, συχνά οι συμβουλές του θεωρούνται ανάξιες αμοιβής. Το πως μπορεί να δώσει ο Μελετητής ορθά τις γνώσεις του θα συζητηθεί πιο κάτω, αλλά μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι δεν μπορεί να κρίνεται ένας επαγγελματίας για τις γνώσεις του και την εξυπηρέτηση του χωρίς ανταμοιβή.

Οι επαγγελματικές συμβουλές δεν μπορούν να γίνονται εκ του προχείρου, χωρίς δεδομένα και στοιχεία. Ούτε και πρέπει να ζητούνται από άτομα που δεν υπογράφουν οι ίδιοι τις μελέτες ή δεν υποβάλλουν οι ίδιοι τις διάφορες αιτήσεις για αδειοδότηση. Στην τελική, προκειμένου να δοθούν ορθές συμβουλές και ορθή καθοδήγηση σχετικά με τις διαδικασίες αδειοδότησης και τις κατασκευαστικές λύσεις απαιτείται η λήψη όλων των διαθέσιμων δεδομένων όπως είναι ο Τίτλος Ιδιοκτησίας ή τυχόν άδειες (πολεοδομική ή/και οικοδομική άδεια) και η επαγγελματική συμβουλή από Μελετητή. Ο Μελετητής θα εκπονήσει μία προκαταρκτική εργασία έτσι ώστε να καθοριστούν τα αρχικά ζητούμενα της μελέτης που μπορεί να είναι ο σχεδιασμός μιας νέας ανάπτυξης, η νομιμοποίηση υφιστάμενων αναπτύξεων, η ιδιοκτησιακή διαχείριση μέσω κάθετου και οριζόντιου διαχωρισμού ή συνδιασμός των πιο πάνω. Γενικότερα ο Μελετητής θα πρέπει να παρέχει μία ολοκληρωμένη παραγωγική καθοδήγηση μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης θα κερδίσει χρόνο και χρήμα. Και η πιο πάνω καθοδήγηση είναι ορθό να δίνεται γραπτώς μέσω μίας υπογεγραμμένης έκθεσης.

Αντιλαμβανόμενοι τα πιο πάνω και επιθυμώντας να προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από τον κλάδο των οικοδομών, προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες.

Οι βασικές πηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

1. Μελέτες & Σχεδιασμός (Αρχιτεκτονικά Σχέδια, Στατικές Μελέτες, Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, Κατασκευαστικές Προδιαγραφές).

2. Επίβλεψη & Διαχείριση Εκτέλεσης (Συμβόλαια Εργολαβίας).

3. Αδειοδότηση (Έκδοση Πολεοδομικής και Οικοδομικής Άδειας, Νομιμοποίηση προσθηκομετατροπών, Αλλαγή Χρήσης, Κάθετος και Οριζόντιος Διαχωρισμός).

4. Χορηγίες (Σχέδια Χορηγιών για Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών).

5. Διαμεσολάβηση & Πραγματογνωμοσύνες (Ιδιωτικά ή μέσω ΕΤΕΚ).

6. Συμβουλές Ανάπτυξης (Δυνατότητες Ανάπτυξης, Διαχωρισμός ακινήτου σε ιδιόκτητες μονάδες).

7. Συμβουλές αγοράς ακινήτου.


Τρόπος Επικοινωνίας

Επικοινώνησε μαζί μας για προσφορά των υπηρεσιών μας μέσω του Facebook.

Ακολούθησε μας στο Facebook.com/ecosmartnicosia.

Δες που είμαστε στους χάρτες της Google και επισκέψου μας στη διεύθυνση Έκτορος 13, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία, 2362 Κύπρος.